Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Transferuri aeroport

Inchirieri auto cu sofer si transfer aeroport

Inchirieri auto cu sofer

Nu toata lumea are permis de conducere si nu toata lumea dispune de timpul si energia necesare sa circule prin traficul aglomerat al unui oras necunoscut. Din fericire, asta nu inseamna ca trebuie sa uitati de confortul transportului cu masina, pentru ca exista solutii. Fie ca sunteti intr-o deplasare in interes de afaceri si nu cunoasteti Timisoara, fie aveti nevoie de un mijloc de transport a unor persoane din Timisoara ori a unor grupuri mai numeroase, compania 365 Rent a Car Timisoara a gandit serviciul de rent a car cu sofer in Timisoara special pentru dumneavoastra.

In cazul in care termenul va este neclar, o sa detaliem in cele ce urmeaza. Serviciul de rent a car cu sofer Timisoara presupune inchirirerea masinilor din Timisoara impreuna cu inchirierea unor soferi personali, tot din Timisoara, pentru a va putea bucura de o calatorie sigura si confortabila.

Cand puteti opta pentru o varianta de transport de persoane cu sofer in Timisoara? Ei bine, contextele in care se recomanda apelarea la un serviciu de rent a car cu sofer variaza de la excursii cu scoala la inchirieri limuzine cu sofer pentru un eveniment aparte, iar 365 Rent a Car Timisoara are solutii pentru fiecare dintre ele.

Serviciul de inchirieri auto in aceste conditii se face din Timisoara, dar poate fi folosit atat in vederea transportului local cu sofer, cat si in afara Timisoarei.

Marele avantaj al serviciilor de rent a car cu sofer Timisoara este ca scapati de orice grija a transportului si va puteti bucura de calatorie.

Transferuri private si transferuri partajate

Transport de la Arad, Timisoara la Aeroport Budapesta/ Belgrad/ Viena si retur

Transport si transfer la aeroporturi Budapesta si Belgrad

Pentru ca, de multe ori, solutiile de zbor din/spre orasul de domiciliu sunt la tarife mari va oferim transfer la/de la aeroport din Timisoara, Arad, Resita, lucru ce va permite sa cumparati bilete mai ieftine de pe aeroporturile din Budapesta, Belgrad sau Viena.

Tarife:

  • Transport Timisoara – Aeroport Budapesta sau retur: 35 euro sau 150 lei/ pers
  • Transport Arad – Aeroport Budapesta sau retur: 30 euro sau 130 lei/ pers
  • Transport Timisoara – Aeroport Belgrad sau retur: 50 euro sau 225 lei/ pers (pt. 2 persoane pe aceasi rezervare 35 euro/ pers)
  • Transport Timisoara – Aeroport Viena sau retur: 180 euro/ masina (4 persoane)
  • Transport TimisoaraArad sau retur: 130 lei/ masina
  • Transport Resita – Aeroport Budapesta sau retur: 60 euro sau 250 lei/ pers (minim 2 persoane)
  • Transport privat (exclusiv) TimisoaraBudapesta sau retur: 120 euro/ masina

Transport Privat Timisoara aeroport – centru, hotel, oras /masina privata varianta electrica pana la 3 persoane, business pana la 3 persoane sau varianta van Mercedes V-class pana la 5 persoane sau Mercedes Vito/Ford Custom pana la 8 persoane.

Pentru mai mult de 3 persoane se ofera reduceri sau se pot efectua transferuri individualizate pentru alte aeroporturi sau plecari din alte orase.

Clientii fideli beneficiaza de reduceri (posesori ai cardului de fidelitate 365rent.ro). Clientii se preiau de la adresa si sunt lasati la adresa in cazul returului din Budapesta.

  • copiii între 2 și 14 ani: 50% reducere;
  • copiii sub 2 ani: gratuit.

ATENTIE: reducerile pentru copii nu se cumuleaza!
(daca de exemplu rezervati pentru 2 sau mai multi copii, se acorda cea mai mare reducere pentru unul singur)

Pentru mai multe informatii asteptam sa ne contactati la numerele de telefon 0040739751444 sau pe adresa de e-mail contact@365rent.ro

Rezervare transfer partajat

Nu sunt disponibile transferuri partajate. Pentru rezervari si alte detalii va rugam sa ne contactati!
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net