Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  VW Touran

[Total: 8   Average: 4.9/5]
Masina
Clasa: Mini Van
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Manual
Pasageri: 7
Carburant: Benzina
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 51 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva VW Touran

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Noul VW Touran – O noua dimensiune, pe masura oricarei provocari

Volkswagen Touran este un automobil pentru intreaga familie, fiind totodata atragator din punct de vedere estetic. Nu doar designul, ci si geamurile laterale mari va ofera privelisti grandioase din toate punctele de vedere. De asemenea, polivalentul automobil poate fi dotat optional cu o trapa panoramica, uimitor de mare si cu functii de glisare si rabatare.

Alaturi de vizibilitatea excelenta, va puteti bucura de spatiul generos la picioare. Pentru ca in ciuda dimensiunilor exterioare compacte, conceptul inteligent de structurare a spatiului din noul Volkswagen Touran va ofera capacitatea de transformare inclusa in dotarea standard, astfel incat puteti face cu usurinta loc pentru ceea ce tocmai este trecut in agenda familiei dumneavoastra.

Volkswagen Touran, este masina perfecta pentru cei care doresc un mix intre un van si o masina de oras. Conditii precum confortul, siguranta, consumul si mai ales fiabilitatea, pentru cea mai placuta experienta.

VW Touran este disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara.

Inchiriaza VW Touran 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Volkswagen Touran poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

Volkswagen Touran beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 8   Average: 4.9/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net