Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  VW Polo

[Total: 8   Average: 5/5]
Masina
Clasa: Small
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Manual
Pasageri: 5
Bagaje: 2
Carburant: Benzina
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 20 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva VW Polo

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

VW Polo – Linistitor de sigur si inovator

La bordul unui Volkswagen Polo nimic nu va tulbura linistea prea repede. Pentru ca are mai multe sisteme de asistenta la bord ca niciodata. Acestea monitorizeaza in permanenta soseaua, avertizeaza soferul si pot chiar interveni in cazul unor situatii riscante. Dar, indiferent cat de calm porniti la drum: VW Polo va va entuziasma de fiecare data ca la prima calatorie.

Confort pe toate locurile – Fie ca aveti de facut doar un drum scurt sau ca plecati intr-o calatorie mai lunga, fiecare linie de echipare va ofera dotari deosebite pentru confort.

Volkswagen Polo este un autoturism compact, dinamic si foarte agil. Designul interior ce pune accent pe confort si structurarea clara a spatiului, tehnologii de ultima ora, sistemele de navigatie cu operare facila care comunica cu smartphone-ul sau stick-uri USB, motoarele eficiente si sistemele inteligente de siguranta si asistenta definesc noi repere in domeniu si transforma condusul intr-o experienta extrem de placuta.

VW Polo, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, este masina cea mai potrivita pentru tot felul de calatorii, usor de condus atat in oras cat si in afara. Stabila si sigura, ofera confortul de care aveti nevoie intr-o calatorie.

Inchiriaza VW Polo 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Volkswagen Polo poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

Volkswagen Polo beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 8   Average: 5/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net