Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  VW Passat

[Total: 8   Average: 4.9/5]
Masina
Clasa: Business
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Automatic
Pasageri: 5
Bagaje: 6
Carburant: Benzina
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 42 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva VW Passat

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

VW Passat – Imbina rafinamentul cu inovatia

Volkswagen Passat este o simbioza perfecta intre confort, eleganta si dinamism. Designul sau elegant, materialele de calitate, designul interior bine conceput si structurat, fac ca acest autoturism sa fie alegerea ideala pentru persoanle care conduc mult. In plus sistemele de asistenta pentru Passat pot prelua din sarcinile soferului, iar sistemele Infotainment inovatoare va duc relaxat la destinaţie. Orice calatorie cu un VW Passat asigura senzatia de siguranta necesara pentru toti pasagerii din masina.

VW Passat, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, ofera o valoare decenta in clasa competitiva de dimensiuni medii si impresioneaza cu cabina sa linistita si superba, scaune spatioase, performante si netede. Ofera o plimbare confortabila, cu mult spatiu pentru familie si prieteni.

Inchiriaza VW Passat 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Volkswagen Passat poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, ridicata din parcul nostru auto, cat si livrata in oras la o adresa preferentiala.

Volkswagen Passat beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 8   Average: 4.9/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net