Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  VW Golf

[Total: 8   Average: 4.9/5]
Masina
Clasa: Compact
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Manual
Pasageri: 5
Bagaje: 3
Carburant: Benzina
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 25 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva VW Golf

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

VW Golf – NU este doar o mașina, este un Golf

Ar putea fi cea mai buna masina din lume?

Din cand in cand apare o masina care schimba complet status quo-ul, modificand peisajul auto pentru totdeauna.

Au trecut mai bine de trei decenii de la lansarea unei masini care a definit un segment cu totul nou, asa-numita clasa Golf. Dragostea de condus si fiorul drumului deschis sunt repere ale marcii Golf, care are o mostenire mandra si puternica ca masina a soferului. Acum, in cea de-a saptea generatie, Golf se afla in centrul brandului Volkswagen, exemplificand revendicarea marcii Volkswagen de catre Das Auto.

Noul Golf este mai mult decat o noua generatie; este o revolutie extraordinara, care este inceputul unei noi ere pentru marca Volkswagen. Noul Golf este o realizare rara in ingineria auto. Datorita eficientei impresionante realizate prin investitii in facilitati de productie, impreuna cu gandirea vizionara, introduce niveluri de calitate, tehnologie si inovatie niciodata vazute pana acum in segmentul sau. Noul Golf reprezinta un salt cuantic tehnologic. Trecerea de la generatia 6 la 7 este singura cea mai mare transformare generationala pe care Golf-ul a facut-o vreodata. Fiecare panou al caroseriei si piesa este complet diferita fata de cea a predecesorului sau. Aceasta este renasterea epica a unei icoane.

Cu tehnologia avansata de economisire a combustibilului disponibil in toata gama, Noul Golf inspira incredere in viitor. Intr-o lume in care chiar si actualizat inseamna invechit, caracteristicile inovatoare ale Noului Golf, centrate in jurul unui sistem de afisare cu ecran tactil, il fac pregatit tehnologic pentru viitor. Noul Golf are un design sculptat cu precizie, care este inconfundabil silueta iconica a unui Golf. O insigna cu caracter premium si o masina de condus legendara. Golful va arata intotdeauna ca un Golf. Liniile sale distincte au facut-o legendara, asigurandu-se ca va ramane o icoana departe in viitor.

VW Golf, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, este maşina cea mai potrivita pentru tot felul de calatorii, usor de condus atat in oras cat si in afara, stabila si sigura chiar si la viteze mari, ofera confortul de care aveti nevoie intr-o calatorie.

Inchiriaza VW Golf 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Volkswagen Golf poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si cu livrare in oras la adresa specificata.

Volkswagen Golf beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 8   Average: 4.9/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net