Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  Toyota Aygo

[Total: 7   Average: 5/5]
Masina
Clasa: Small
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Manual
Pasageri: 4
Bagaje: 2
Carburant: Benzina
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 20 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva Toyota Aygo

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Toyota Aygo – Mai multa distractie la volan ca niciodata

Planifica mai putin, traieste din plin cu AYGO. Indraznet si distinctiv, AYGO este felul tau de a iesi in evidenta.

Viata este mai distractiva atunci cand mergi unde te indeamna dispozitia ta de moment. Compact, silentios si agil, AYGO se descurca de minune pe strazile inguste ale orasului. De asemenea, AYGO este proiectat sa surprinda cu noul sau aspect indraznet si distinctiv. Iar prin gama senzationala de culori pe care o ofera, AYGO iti da libertatea de a te exprima.

Toyota Aygo este o masina din clasa mica cu un design dinamic, un aspect sportiv si jucaus si finisaje de calitate. Are un consum redus de combustibil, emisii reduse de noxe si costuri reduse de intretinere.

Toyota Aygo, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, este o masina de oras perfecta, cu spatiul confortabil pentru patru adulti cu o personalitate mare si plina de energie.

Inchiriaza Toyota Aygo 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Toyota Aygo poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

Toyota Aygo beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 7   Average: 5/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net