Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  Skoda Rapid Spaceback

[Total: 7   Average: 5/5]
Masina
Clasa: Compact
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Manual
Pasageri: 5
Bagaje: 4
Carburant: Benzina
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 25 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva Skoda Rapid Spaceback

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Škoda Rapid Spaceback – Compact pe exterior, imens pe interior

Škoda Rapid Spaceback combina avantajele practice ale tuturor modelelor Škoda cu o caroserie compacta. Designul sau dinamic isi mareste atractia catre un grup tinta mai tanar. Škoda Rapid Spaceback impresioneaza prin atuurile caracteristice marcii, si anume spatiul interior generos, numeroase elemente „Simply Clever”, precum si un nivel ridicat de siguranta activa si pasiva.

Skoda Rapid Spaceback ofera un spatiu generos, o multitudine de elemente „Simply Clever”, siguranta de top, posibilitati de individualizare, un consum generos si un excelent raport pret-calitate. Rapid Spaceback este pregatita sa stabileasca noi referinte in clasa sa.

Skoda Rapid, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, este perfecta pentru oras dar in aceeasi masura poti strabate drumuri lungi, bucurandu-te de confort si de spatiul interior.

Inchiriaza Skoda Rapid 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Skoda Rapid Spaceback poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oraş la adresa dorita.

Skoda Rapid Spaceback beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 7   Average: 5/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net