Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  Skoda Octavia

[Total: 9   Average: 4.8/5]
Masina
Clasa: Business
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Automatic
Pasageri: 5
Bagaje: 5
Carburant: Diesel
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 32 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva Skoda Octavia

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Skoda Octavia – Fascinanta zi de zi

Ce este atat de special la noua Octavia?

Noi credem ca suma partilor este la fel de importanta ca intregul. Iar acest adevar se aplica, cu siguranta, si modelului Škoda Octavia: o masina atractiva si totodata practica.

Desenata din liniile cristaline care ii marcheaza designul, captiveaza priviri admirative, din orice unghi ar fi privita. La interior, numeroasele dotari de conectivitate, de asistenta si siguranta, precum si tehnologiile moderne incanta orice sofer al secolului 21. Si, ca de obicei, o gama larga de dotari Simply Clever redefinesc standardele in aceasta clasa.

Octavia este inca un exemplu pentru pasiunea noastra de a fabrica automobile cu un design frumos, care sa aduca la fel de multă bucurie soferilor ca pe vremea inceputurilor noastre.

Muzica pentru ochi

Fiecare detaliu al modelului Octavia imbina estetica atemporala cu tehnologia moderna, dand nastere unui design de ansamblu atractiv, emotional si functional.

Skoda Octavia este o masina subtila care ofera mult spatiu si o mare valoare. In ceea ce priveste conducerea, este o masina competenta. Autoturismul nu va castiga niciun concurs de frumusete, dar liniile verticale si marginile drepte sunt frumoase si bine definite.

Skoda Octavia, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, este o masină perfecta pentru cei care calatoresc mult si au nevoie sa se miste repede in oras. Confera siguranta, confort la drum lung si are un consum foarte mic de combustibil.

Inchiriaza Skoda Octavia 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Skoda Octavia poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

Skoda Octavia beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 9   Average: 4.8/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net