Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  Skoda Fabia

[Total: 7   Average: 5/5]
Masina
Clasa: Small
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Manual
Pasageri: 5
Bagaje: 1
Carburant: Benzina
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 20 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva Skoda Fabia

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Noua Škoda Fabia – Mai moderna, mai fiabila si mai simpatica

Cel mai popular model din segmentul masinilor de dimensiuni reduse – a treia generatie Fabia stabileste noi standarde in termeni de precizie, spatiu, functionalitate si grija pentru mediul inconjurator. Un nou design cu un limbaj expresiv, emotional. In plus, ofera sisteme avansate de securitate, confort si infotainment.

Skoda Fabia este o masina care atrage prin aspectul sau, un bord simplu de utilizat si tinuta decenta la drum. Este o masina practica ce se preteaza atat pentru utilizarea in oras cat si pentru deplasari lungi intre orase sau destinatii de vacanta. O masina usor de condus, practica, confortabila, atragatoare ca aspect si economa ca si consum in randul masinilor din clasa sa.

Skoda Fabia, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, este foarte spatioasa si se manevreaza usor. Ofera o valoare decenta pentru tarifele mici de inchiriere, cu un interior spatios si dotari practice.

Inchiriaza Skoda Fabia 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Skoda Fabia poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

Skoda Fabia beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 7   Average: 5/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net