Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  Renault Zoe

[Total: 18   Average: 4.2/5]
Masina
Clasa: Economy
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Automatic
Pasageri: 5
Bagaje: 5
Carburant: Electric
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 45 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva Renault Zoe

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Renault Zoe – Redescopera placerea de a conduce

Cu ZOE, totul este mai simplu

Viata e pur si simplu mai usoara cu Renault ZOE, indiferent de viteza la care o traiesti. Simplu de condus, datorita cutiei de viteze automate, ZOE te poarta tot mai departe, fara griji, indiferent de destinatie. Procesul de incarcare este la fel de simplu si de intuitiv, iar autonomia ajunge la 300 km de utilizare in conditii optime.

Interiorul luminos te invita sa calatoresti – mereu pe alt drum, dar intotdeauna linistit. Un vehicul inteligent si conectat, gratie tabletei integrate R-LINK Evolution, ZOE atrage toate privirile.

Renault ZOE este prima masina electrica disponibila marelui public ce ofera o autonomie reala de 300 km, in conditii de vara, conform standardului WLTP (noua procedura globala pentru testarea consumului si emisiilor poluante).

Renault Zoe, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, este o masina electrica de oras cu cinci portiere cu look de coupé. Aer curat, interior Zen, liniste, temperatura ideala si o multime de functii pentru calatorii la cel mai inalt nivel de confort!

Inchiriaza Renault Zoe 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Renault Zoe poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

Renault Zoe beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 18   Average: 4.2/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net