Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  Opel Zafira 7 locuri

[Total: 7   Average: 5/5]
Masina
Clasa: Mini Van
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Manual
Pasageri: 7
Bagaje: 3
Carburant: Benzina
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 44 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva Opel Zafira 7 locuri

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Zafira Tourer – Pentru un stil de viata luxos

Zafira Tourer este adaptat pentru a-ti aduce si mai multa satisfactie. Parbrizul curbat, luminile in forma de bumerang si interiorul luxos tip lounge ii confera un aspect atragator si o senzatie placuta la atingere. Este un autovehicul de mici dimensiuni, un microbuz, un furgon sau un cruiser? De fapt, designerii au avut inspiratia si bunul gust de a reuni toate aceste caracteristici in modelul Zafira Tourer.

Opel Zafira, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, ofera solutii practice, flexibilitate si valoare pentru o familie mare cu buget redus. Este o masina excelenta de inchiriat pentru familiile numeroase.

Inchiriaza Opel Zafira 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Opel Zafira poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

Opel Zafira beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 7   Average: 5/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net