Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  Opel Corsa

[Total: 9   Average: 4.7/5]
Masina
Clasa: Small
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Automatic
Pasageri: 5
Bagaje: 2
Carburant: Benzina
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 20 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva Opel Corsa

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Opel Corsa – Stil urban de lux

Sofisticat, stilat si placut la condus, modelul Corsa arata bine de la un capat la celalalt.

Cu sistemele sale impresionante de asistenta pentru sofer si cel mai bun interior din categoria sa, iti ofera senzatia pura de clasa premium. O gama larga de tapiterii si culori iti ofera atat de multe optiuni incat ti-e greu sa te hotarasti.

Chiar daca modelul Corsa are valori reduse ale consumului de carburant si emisiilor, inovatiile ingineriei germane fac conducerea mai usoara, mai sigura si mai distractiva. Optiunile de conectivitate avansata iti asigura acces rapid si simplu la universul tau digital.

Nu este de mirare ca proprietarii autovehiculelor Corsa le iubesc asa de mult. Fie ca are cinci sau trei usi, este un sentiment foarte placut sa alegi Corsa sa fie autovehiculul din viata ta.

Opel Corsa este una dintre cele mai ieftine si solicitate masini de inchiriat din clasa mica, potrivita atat pentru deplasarile in oras, cat si pentru cele in afara orasului, datorita costurilor de inchiriere mici si a consumului redus de carburant.

Opel Corsa, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, este un autoturism care iti ofera un spatiu incapator in interior, oferind elemente de confort moderne si practice.

Inchiriaza Opel Corsa 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Opel Corsa poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

Opel Corsa beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 9   Average: 4.7/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net