Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  Opel Astra Hatchback

[Total: 7   Average: 5/5]
Masina
Clasa: Compact
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Manual
Pasageri: 5
Carburant: Benzina
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 25 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva Opel Astra Hatchback

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Opel Astra Hatchback – Forma urmeaza dorinta

Opel Astra este o masina special conceputa pentru a oferi placere in timpul condusului. Liniile dinamice, aspectul atletic si curbura caroseriei fac din aceasta o masina dinamica, rapida si foarte versatila. Interiorul premium cu finisaje atent realizate si jantele distincte ii confera un aspect unic ce va atrage toate privirile. Dintre echiparile ce contribuie la sporirea placerii de a conduce se numara sistemele de asistenta pentru sofer, deschidere si pornire fara cheie, sistemul de franare parcare electrica dar si tehnologiile ecoFlex care reduc consumul de carburant si nivelul de emisii.

Opel Astra, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, ofera un motor eficient cu un consum de combustibil eficient, o experienta placuta de conducere si un design elegant. Opel Astra este una dintre cele mai bune hatchback-uri de familie pentru inchiriat.

Inchiriaza Opel Astra 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Opel Astra Hachback poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

Opel Astra Hachback beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 7   Average: 5/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net