Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  Ford Transit Custom

[Total: 8   Average: 5/5]
Masina
Clasa: Van
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Automatic
Pasageri: 9
Carburant: Diesel
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 64 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva Ford Transit Custom

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Noul Ford Transit Custom – Aspect specific unei furgonete moderne

Transit Custom a fost mereu renumit pentru puterea, functionalitatea si fiabilitatea sa. Acum, ofera o gama si mai larga de caracteristici inovatoare si tehnologii inteligente, la care se adauga o mai mare eficienta si niveluri superioare de design si executie. Efectul e ca abia astepti sa urci la volanul unei autoutilitare atat rafinate si sofisticate.

Noul Transit Custom vine acum cu Sistemul de Asistenta Inteligenta pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a spori controlul asupra vitezei, pentru ca tu sa te concentrezi la drum. Mai intai, camera Sistemului de Recunoastere a Indicatoarelor Rutiere detecteaza automat limita de viteza curenta (daca e activat), apoi ajusteaza automat setarea vitezei maxime la limita respectiva.

Ford Transit Custom este disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara.

Inchiriaza Ford Transit 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Ford Transit Custom poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

Ford Transit beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

Pentru inchiriere microbuz în Timisoara, la aeroport sau in oras puteti face rezervari online sau ne puteti contacta telefonic, pe WhatsApp, folosind formularul de contact sau la adresa de mail contact @ 365rent.ro.

[Total: 8   Average: 5/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net