Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  Ford Focus

[Total: 8   Average: 4.8/5]
Masina
Clasa: Compact
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Manual
Pasageri: 5
Bagaje: 5
Carburant: Benzina
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 25 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva Ford Focus

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Ford Focus – In fruntea inspiratiei si a stilului

Noul Focus are un stil exterior seducator de gratios, cu grile elegante si faruri de ultima generatie. Dar, cand veti sta in interior, veti aprecia atat designul sau minunat executat, cat si noile tehnologii inspirationale care au pastrat in frunte cea mai avansata masina din clasa sa.

Ford Focus este un autoturism fiabil destinat celor care au nevoie de un mijoc de transport economic si sigur. Ofera suficient spatiu pentru cinci persoane. Atat soferul, cat si pasagerul din fata vor avea scaune spatioase si confortabile, care ofera un suport sporit.

Ford Focus, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, este o alegere inspirata atat pentru necesitatile de transport de zi cu zi personale si a familiei, dar este o masina pretabila si cu o comportare ireprosabila si la drumurile lungi spre destinatii de vacanta, in vizita la rude sau prieteni din alte localitati.

Inchiriaza Ford Focus 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Ford Focus poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

Ford Focus beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 8   Average: 4.8/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net