Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  Ford Fiesta

[Total: 10   Average: 4.7/5]
Masina
Clasa: Small
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Manual
Pasageri: 5
Bagaje: 2
Carburant: Benzina
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 20 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva Ford Fiesta

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Noul Ford Fiesta Titanium – Un pas inainte spre rafinament

Titanium: mai mult de oferit, mai mult de savurat

Titanium duce imaginea si rafinamentul Noului Ford Fiesta la un nivel superior. Designul elegant, ultra-contemporan, integreaza linii fluide, sculptate, ce infrumuseteaza aspectul masinii, imbunatatindu-i in acelasi timp eficienta aerodinamica. Gama de caracteristici specifice include o linie centrala cromata, faruri pentru viraje, faruri de zi si stopuri LED, alaturi de jante impresionante.

Cand cautati sa inchiriati un vehicul mic, Ford Fiesta poate fi o optiune ideala. Fiesta este modelul cel mai de varf, cel mai popular din acest gen. Nu numai ca este o alegere practica, dar este si o optiune eleganta si prietenoasa cu familia. Ford Fiesta are o capacitate de pana la 5 persoane si, desi este o masina economica, este surprinzator de spatioasa.

Ford Fiesta, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, este cea mai mica si ieftina masina de la Ford, dar ofera aceleasi dotari premium pe care le obtineti si la alte modele mai scumpe.

Inchiriaza Ford Fiesta 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Ford Fiesta poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

Ford Fiesta beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 10   Average: 4.7/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net