Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  Dacia Lodgy 7 locuri

[Total: 8   Average: 5/5]
Masina
Clasa: Mini Van
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Manual
Pasageri: 7
Bagaje: 3
Carburant: Diesel
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 36 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva Dacia Lodgy 7 locuri

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Dacia Lodgy – Confort la dimensiunile unui monovolum de familie

Dacia Lodgy nu este numai practica pentru orice familie, ci si eleganta! Grila frontala, barele robuste, farurile mari si stopurile cu design elegant ii accentueaza personalitatea.

Lodgy este ideal pentru toate activitatile de zi cu zi, oferindu-ti spatiu suficient pentru orice calatorie cu familia sau prietenii.

Dacia Lodgy 7 locuri, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, este perfecta pentru o vacanta cu familia sau prietenii in Romania, este spatioasa si economica.

Inchiriaza Dacia Lodgy 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Dacia Lodgy poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

Dacia Lodgy beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 8   Average: 5/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net