Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  Dacia Duster

[Total: 7   Average: 5/5]
Masina
Clasa: SUV
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Manual
Pasageri: 5
Bagaje: 4
Carburant: Diesel
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 37 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva Dacia Duster

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

Dacia Duster – Un SUV creat pentru aventura

Dacia Duster beneficiaza de un design inedit, ce ii scoate in evidenta caracterul indraznet. Fie pe sosea, fie pe teren, esti mereu in aventura!

Gratie spatiului interior generos si multiplelor spatii de depozitare, calatoriile tale cu Dacia Duster vor fi deosebit de placute pe orice fel de teren.

Confortul la volan este esential. La bordul Daciei Duster, poti regla scaunul si volanul, iar toate obiectele necesare sunt la indemana, gratie compartimentului glisant situat sub scaunul pasagerului.

Sistemele de siguranta active si pasive ale Daciei Duster iti garanteaza călatorii fara griji.

Dacia Duster a fost conceputa pentru a aborda toate tipurile de drumuri si sosele, din intreaga lume. Pentru a raspunde acestor nevoi variate, autoturismul este usor de condus si nu doar de catre soferii obisnuiti sa conduca autoturisme off-road.

Dacia Duster, disponibila pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, ofera spatiu confortabil penru cinci persoane si este o masina simpla. Simplitatea se reflecta in modul in care se conduce.

Inchiriaza Dacia Duster 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. Dacia Duster poate fi rezervata atat la aeroport in Timisoara, la sediul nostru, cat si in oras la adresa dorita.

Dacia Duster beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 7   Average: 5/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net