Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto -  BMW i3

[Total: 8   Average: 4.8/5]
Masina
Clasa: Economy
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Cutie Viteze: Automatic
Pasageri: 4
Bagaje: 2
Carburant: Electric
Kilometri: Nelimitat
Pret de la: 55 EUR / zi
Informatii Aditionale
Geamuri electrice
Sistem Audio
A/C
ABS

Rezerva BMW i3

* In urma plasarii unei rezervari online va vom contacta pentru a confirma disponibilitatea masinii rezervate pentru inchiriere

BMW i3 – Inspirate de viitor, create pentru prezent

Urca-te la volan si descopera viitorul: BMW i3 are tehnologii inovatoare pe care le foloseste pentru a-ti usura viata de zi cu zi. Te conecteaza cu lumea exterioara, te tine la curent cu tot ce se intampla, te ajuta cu organizarea si, mai ales, te duce oriunde ai nevoie sa mergi. Este mereu pregatit pentru drum si pentru explorare, are stil, design inovator si iti ofera placere electrizanta de a conduce.

BMW i3 este echipat cu tot ce ai nevoie pentru a depasi provocarile mobilitatii moderne – si face acest lucru in liniste (motorul este silentios). Bateria sa de inalta tensiune poate fi incarcata de la o statie publica la pana la 80% din capacitatea sa in aproximativ 45 de minute. In plus, cu managementul inteligent al energiei automobilul este foarte eficient, atat in traficul urban, cat si in calatorii pe distante mai mari.

BMW i3, disponibil pentru inchiriat la aeroportul din Timisoara, este o solutie optima de mobilitate in mediul urban, avand zero emisii poluante. Automobilul beneficiaza de tehnologia eDrive, tractiune pe puntea spate ssi caroserie pe baza de fibra de carbon.

Inchiriaza BMW i3 24/7 online sau fa o rezervare telefonic. 365rent – inchirieri auto Timisoara va sta la dispozitie. BMW i3 poate fi rezervat atat la aeroport in Timisoara, cat si in oras la adresa dorita.

BMW i3 beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

[Total: 8   Average: 4.8/5]
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net