Bine ai venit la 365 Rent a Car - Inchirieri auto Timisoara

Leasing operaţional

Inchirieri masini pe termen lung in Timisoara sau Leasing operational

Leasing Operational inchirieri auto

De obicei, serviciile de rent a car nu sunt foarte flexibile in ceea ce priveste durata in care un client are masina la dispozitie. Insa 365 Rent a Car Timisoara va ofera posibilitatea inchirierii de masini pe termen lung, din Timisoara, fie ca este vorba de un servciu de rent a car pentru o masina de capacitate obisnuita sau rent a car pentru microbuz (8+1 locuri).

Serviciul de inchirieri de masini pe termen lung din Timisoara oferit de 365 Rent a Car este o solutie de rent a car ieftina si eficienta, comparativ cu restul solutiilor de transport de pe piata din Timisoara. Este perfect pentru turistii veniti pentru o perioada mai indelungata in Timisoara sau pentru timisorenii care trebuie sa plece in deplasari pe durata mai multor zile.

Astfel, puteti apela la acest serviciu indiferent daca aveti nevoie de un mijloc de transport de persoane pentru excursiile organizate de scolile si universitatile din Timisoara sau daca sunteti in cautarea unui serviciu de inchiriere masini in Timisoara pentru transportul angajatilor din companiile multinationale sau a celor din consulatele/ministerele/ambasadele din Timisoara.

Masinile pe care le oferim spre inchiriere pe termen lung sunt masini noi, care vor asigura confortul si siguranta calatoriilor dumneavoastra. In plus, nu impunem nici un fel de limita de kilometri, astfel ca deplasarile facute cu o masina data spre inchiriere pe termen lung de la 365 Rent a Car vor fi lipsite de orice fel de constrangeri.

Inchirierea auto se face la sediul nostru din Timisoara.

Totul despre leasing-ul operational

Ce inseamna leasing operational?

Definitie: Leasingul operational reprezinta transferarea dreptului de utilizare al unei flote unei companii in conditiile achitarii unei rate lunare fixe care acopera toate costurile de functionare ale unei masini cat si alte servicii suplimentare (Asigurari, Dobanzi, Taxe si Impozite, Mentenanta, Reparatii si Costuri administrative). Toate riscurile sunt preluate de catre firma de leasing operational.

Cum functioneaza leasing-ul operational?

Parcul auto este externalizat partial sau total, printr-un contract de inchiriere sau de management de flote, pentru o perioada cuprinsa intre 12 si 57 de luni.

Singura responsabilitate a clientului este de a achita o rata lunara fixa, care reprezinta TCO*-ul masinii (nu mai presupune nici un alt cost).

Cui i se adreseaza leasing-ul operational?

Produsul se adreseaza companiilor interesate de eficientizarea costurilor cu parcul auto. Flota tinta are intre 1 si 200 autovehicule, de pasageri sau comerciale.

Beneficiile leasing-ului operational

Toate costurile sunt incluse:

Valoarea masinii / deprecierea masinii

Masinile destinate leasingului operational sunt achizitionate in concordanta cu preferintele si dorintele clientului, iar in rata lunara sunt incluse toate costurile financiare aferente achizitiei (costurile de capital, deprecierea masinii, dobanda, taxe de leasing si taxele administrative).

Asigurare Casco si RCA

Politele de asigurare RCA si Casco sunt emise si reinnoite pe toata perioada contractului de catre firma de leasing operational.

In caz de dauna, clientul beneficiaza de:

  • asistenta 24/7 pentru deschiderea si administrarea dosarului de dauna, programarea masinii in service si efectuarea reparatiilor;
  • full service;
  • mobilitate pe tot parcursul imobilizarii autoturismului in service.

Taxe si impozite

In rata lunara sunt incluse: rovinieta, inspectia tehnica periodica, impozitul anual, taxa de poluare, taxele de inmatriculare si de radiere.

Mentenanta si anvelope

Toate reviziile si controalele preventive periodice sunt efectuate in service-uri autorizate, conform specificatiilor tehnice; Anvelopele autovehiculelor sunt schimbate in functie de numarul de kilometri si uzura admisa de producator. Serviciile de montaj si stocare a anvelopelor sunt de asemenea incluse.

Reparatii, inlocuiri, servicii door to door

Reparatiile sunt asigurate in service-uri autorizate, iar pe perioada imobilizarii masinii in service se poate asigura o masina de inlocuire. De asemenea clientii pot beneficia de serviciul Door to Door, care presupune transportul masinii de catre o persoana autorizata de la client spre service pentru: ITP, schimbarea anvelopelor, efectuarea reparatiilor in caz de dauna.

Dobanzi si alte taxe administrative

Personalul specific, sistemele informatice si cheltuielile de regie sunt de asemenea, incluse in rata.

Monitorizare

Se asigura monitorizarea numarului de kilometri si al gradului de uzura al autovehiculului pentru a se asigura functionalitatea in parametrii optimi, pe toata perioada contractului.

Mai mult, ai parte de:

Avantaje financiare / fiscale

Chiria lunara este o cheltuiala deductibila integral;

Creste capacitatea de finantare a firmei, autovehiculele nu mai sunt inregistrate in patrimoniul firmei;

TCO-ul flotei este redus semnificativ.

Riscuri reduse

Toate riscurile financiare sunt preluate de catre firma de leasing;

Rata lunara este unica si fixa pe toata durata contractului, astfel incat:

  • Cash-flow-ul devine mai simplu si previzibil;
  • Riscurile modificarilor fiscale si legislative sunt eliminate.

Flexibilitate

Contractele sunt ajustabile, putem modifica oricand: dimensiunea flotei, perioada de inchiriere si kilometrajul;

Clientul poate returna anticipat masinile in orice moment.

Confort si siguranta

In rata lunara sunt incluse toate costurile financiare si un pachet complet de servicii;

Reviziile si reparatiile sunt efectuate corect si la timp, conform normelor producatorilor.

* Vezi cat reprezinta acestea din costul total de functionare al masinii (TCO)
© 2018 365 Rent a Car - Toate drepturile rezervate.
Realizat de web-root.net